Cursus Mindful Vrouw & Mama

mindfulness zwangerschapscursus Rosalinde van den IJssel beleef je zwangerschap zwangerschapscursus zwangerschapsbegeleiding nijmegen weurt ewijk lent beuningen malden mook wijchenZIE HIER MIJN VIDEOBOODSCHAP!

Wil jij weer je kracht voelen? Weer weten wie je bent en wat je wil in je leven?

De cursus Mindful Vrouw & Mama: voor de moeder die niet vergeet dat ze ook nog een vrouw is en wil blijven stralen ondanks een druk bestaan.
De cursus die zich richt op jou: wie ben je, wat wil je en wat heb je nodig?

Blijven luisteren naar je behoeftes, het aanvoelen en aangeven van je grenzen, het geven en ontvangen van zorg staan in deze cursus centraal.

De cursus is ontwikkeld naar aanleiding van de vraag van enkele ex-cursisten: Rosalinde, kun je me helpen om bij mezelf te blijven, te blijven luisteren naar mijn intuïtie en de balans in het (vaak drukke!) dagelijks leven als vrouw en als moeder te behouden?

Op acht zondagavonden staan we stil bij het leven als Vrouw & Mama. De oefeningen die we daarbij gebruiken zijn afkomstig uit de mindfulness, energiewerk en creatieve werkvormen.

Wat: Bekijk hier de inhoud van de cursus. Daarnaast krijg je emailcoaching: gedurende en na de cursus kun je me mailen met al je vragen.

Voor wie: Ben jij een moeder en op zoek naar meer balans? Vind je het fijn om in een kleine groep met dit thema bezig te zijn? Wil je graag handvatten voor de omgang met jezelf, en je kind(eren)?

Wanneer:

data op aanvraag

Waar: Cordium, Nijmegen

Investering: 275 euro

Inschrijven: schrijf je hier in voor 8 delige cursus ‘Mindful Vrouw & Mama’ of kies voor de gratis Proefles

 

Bewaren